Sloogarien avaruus on ollut monen pariskunnan häämatkan kohteena. Tosin ruokailut kannattaa suunnitella edeltä, mutta sloogarit tarjoavat myös ihmisruoaksi kelpaavaa ravintoa, mutta jos haluaa syödä jotain minkä tekijällä on suunnilleen samanlainen makuaisti kannattaa valita jonkun muun rodun edustajan pitämä paikka. Sloogariasta järjestetään Rseik-turvallisuusyhtiön vakuuttamia matkoja eri puolelle avaruutta. Tärkeimpiä nähtävyyksiä on tässä listattu:

 

 

Juovuttavat suot (Serno)

Sernon viidakkomaailman pienistä meristä ja soista nousee C2H5OH-huuruja jotka vaikuttavat ihmisiin tai vastaavalla metabolismilla varustettuihin lähi-ihmisiin humalluttavasti. Auringonlasku on myös suoalueella kaunis, kiitos monien jalokaausjen. Muita harrastuksia planeetalla ovat

 

Etanankuori-tunnelit (Vyerto)

Muinon Vyverton pintaa ovat kulkeneet kerrostalon kokoiset jättietanat, etanat ovat sen jälkeen kuolleet ilmastonmuutokseen mutta niiden kirkkaat kotilot ovat upeaa nähtävää aikuisille ja lapsille

Vyerton lomaplanetalla on uskomattoman upeat ilmakehän ilmiöt. Flaretähti lähettää usein koronaansa avaruuteen mikä näyttää hyvin kauniilta. Luonto on myös kirkas väreiltään ja yöt mukavan tummia. Ulommalta Kehältä tulee planeetalle paljon turisteja ja tämä on saanut sloogarit perustamaan alueelle hotelleja ja kasinoita. Hemmottelulomapaikkoja löytyy myös, ja niitä on usein verrattu Coruscantin vataaviin. Alueelle matkustavia kehotetaan varautumaan jonoihin sesonkiaikana, asukasluku voi olla jopa 15-kertainen noina aikoina.

 

 

Sith-temppelin rauniot (Komton)

 

Komtonin kiviplaneetalla on useita lähelle ilmakehän reunaa nousevia huippuja joten planeetta on ainakin kiipeilijöiden suosiossa. Pääasiassa asustus on maan alla, josta löytyy useita huikeita kristalliluolia. Eikä tässä vielä kaikki, Coruscantin yliopiston kaivuuryhmä löysi etäisestä paikasta vanhan kiveen hakatun rakennuksen, jonka väitetään olevan muinaisen Sith-uskonnon temppeli. Vaikka monet tutkijat väittävät paikan olleen pelkkä muinaisten palatsi, uskovat oppaamme paikan olleen tuntematon ja synkkä temppeli. Päätä itse, täysin turvalliset ryhmämatkat lähetvät Komtonin pääkaupungista, paluu iltapalaksi.

 

 

Engimaattiset rakennelmat ”Aikahaudat” (Sloogaria)

Sloogarien pääplaneetan tasangoilla kohoaa omituinen kokoelma kivisiä rakennelmia, joiden kerrotaan olevan Celestiaalien rakentamia noin miljoona vuotta sitten. Rakennelmat ovat onttoja ja niissä on useita käytäviä jotka mutkittelevat kuin kivimato olisi puikkelehtinut ylös ja alas. Nämä rakennelmat ovat myös aikaan ja paikkaan liittyvien anomalioiden kohteena. Ajoittain alue on Imperiumin turvallisuuspalvelun, ISB:n, sulkemia mutta tutkimuksista huolimatta anomalioita ei ole saatu paikallistettua. Muutaman tutkijan kadottua osaan rakennelmista on pääsy kielletty, mutta paikkaa voi ihailla etäältä.

 

Virtuaali-sloogaria: Aikahaudat