Vomi Rashi, tutkiva toimittaja

Eilen Dr.Wookie -holo-ohjelmassa Coruscantin verkossa esitettiin kohuväite että TIE-hävittäjälentäjä olisi toimillaan aiheuttanut sen että Luke Skywalker pääsi tuhoamaan ensimmäisen kuolontähden Yavinissa. Tarina meni siis näin, kuolontähti oli lähestymässä Yavinin tukikohtaa. Kapinallisten hävittäjäjoukot oli tuhottu tai ajettu pakoon. Ainoastaan Skywalker yksin oli etenemässä kohti kuolontähden poistoaukkoa – muttä hänellä oli Lordi Vader kahden siipimiehensä kanssa takanaan. Sitten, kuten kerrotaan, Han Solo ilmestyy paikalle Correlialaisella kuljetusaluksella ja ampuu siipimiehen.

Tapahtumasarja taiteilijan mukaan lähde: Imperial cracked.com

 

Toinen siipimiehistä pelästyy ja törmää Pimeän lordin edistyneeseen hävittäjään. Kolarista molemmat hävittäjät kimpoavat avaruuteen. Vasta tämän jälkeen Skywalker ampui kuolontähden tuusan nuuskaksi ihan rauhassa. Ohjelmassa esitetyn väitteen mukaan Vaderiin törmännyt lentäjä oli itseasiassa Lordin itsensä mukaansa käskemä!

"Lordilla oli tapana kohdella sotilaitaan heittopusseina" - Kertoo haastateltu.

Kovin hyvää kuvaa Imperiumin lentäjien paineensietokyvystä tulituksen alla ei tällainen törmäily kerro joten kyseessä saattoi olla jokin märkäkorva kadetti? Yksi huhu on että lentäjä selviytyi ja palvelee nykyään jossain villin avaruuden rajalla olessa paikassa Rseik-sektorin tienoilla. Mahtaa olla miehen ura jatkua hyvin tälläisen munauksen jälkeen? Muistakaa että jos tapaatte TIE-lentäjän Rseik-sektorissa, tarjotkaa hänelle ryyppy!

 

Tuntematon sankarimme