Vieraista rikkain on varmasti mediamoguli ja Breman- uutisten takana oleva Carlos Brema, joka on kotoisin Rseik-sektorilta. Toisena on Will Bates, joka on rikastunut Rseik-turvallisuusyhtiön droidipuolen softamyynnillä. Kolmas on monipuolinen kauppamies,  Worm Buffet, joka on investoinut maglev-ratoihin ja hypertekniikkaan. Neljäntenä on arvossa pidetty liikemies Mump Vump, joka on rikastunut permacrete-sovelluksilla ja kaupalla.  Vyerton kiertoradalle on siis saapunut huvijahteja, Marauder-luokan korvetti Revan's Confidience. Correlianilainen tykkivene ja kalliita sukkuloita.

Vyerton uutiset kysyykin onko arvossa pidetty liikemies ja yhteisömme tukipilari herra don Utteian sairaus sittenkin niin vakava että liikeyhteisön johtokunnan kokous on kutsuttu kasaan? Jos herra Utteia menehtyy vanhuuden sairauksiinsa tarkoittaa se varmasti suuria muutoksia koko planeettamme yhteisölle?

Muita uutisia; sloogarimafia on ilmoittanut että jokainen joka tekeytyy Hak Tuffineksi, piestään. Haluamme tässä välissä kertoa että  päätoimittajamme ei ole Hak Tuffine!