Allianssi ilmoittaa Tofien sodanjohdon tuhosta Saijossa. Prinssi Serenon planeetalle perustama valtakunta romahti kun joukko allianssin sankareita, Organa ja Skywalker , soluttautuivat prinssin palatsiin. Allianssin ilmoituksen mukaan jäljellä olevat Tofien laivastot ovat vetäytymässä paniikinomaisesti galaktisen halon alueelle. Vaikka Allianssin joukoilla on paljon siivoamista jäljellä, on selkeää että näillä toimilla Allianssi on varannu itselleen ylimmäisen vallan reunan tässä osassa.

Nagaille on tarjottu jäsenyyttä Vapaiden planeettojen liitossa, mutta suurin osa näiden joukoista on päättänyt seurata Tofeja takaisin toiseen galaksiin vapauttaakseen siellä asuvat orjuutetut sukulaisensa.

Sota näyttäisi siis olevan ohitse kaikkien joukkojen vetäytyessä Villiin avaruuteen.

Eridaun hallinto on myös vetämässä joukkojaan pois Minosin klusterin ja Atravisin sektorin alueelta. Paikallishallinto kärsi konfliktissa pahoja tappioita ja menetti valtavasti sotatekniikkaa, myös raskaita yksiköitä.  Näyttäisi siis siltä että Eridaun hallinto ei tule haastamaan Allianssin joukkoja itäosassa reunaa, ja tällä hetkellä näyttäisi myös siltä että Allianssi on saamassa paljon uusia jäseniä.