Imperiumin tiedottaja antoi tänään tiedonannon Starstrider-aluksesta Rseik-sektorilla, josta on ilmennyt uusia tietoja. Alusta epäillään priaattitoiminnasta Bon’nyuw-Luq-sektorilla, jossa alus on viime vuonna käynyt kauppaliikenteen kimppuun. Tämä kaapparitoiminta on roskaväen suosimaa toimintaa, sen vähäisen vaaran luokse. Starstriderin uhriksi on sektorilla päätynyt varmistetusti 38 siviilialusta, suurin osa näistä aseistamattomia. Aluksen miehistö on sotilaskarkureita jotka jättiävät imperiumin jo 32 Jälkeen Suuren Resynkronisoinnin. Laittomuuksissa alus on toiminut siitä lähtien. Miehistöä syytetään monista asioista, varkauksista, orjakaupasta, raiskauksista, bioterrorismista, avaruusliikenteen vaarantamisesta ja yleisestä perversiosta.

Läsnäolijan piirtämä kuva Starstriderin hyökkäyksestä lastenruokatehdsta vastaan.

 

38:8:06 Starstriderin hävittäjät tuhosivat apua anoneen pakolaisaluksen. Myös moni sairaala-alus on kohdannut loppunsa Starstriderin takia. Starstrider on erityinen alus koska se on tukialukseksi muutettu CR90 Correlian korvetti. Muutos tehtiin koska kapteeni kolaroi epäpätevyydessään kyljen auki.”Kapteeni” Stefan Marghos on haluttu monista rikoksista eri järjestelmissä ja hänen tiedetään käyttävän naispuolisia miehistönjäseniään hyväkseen. Vaurautensa Marghos on saanut kauppaamalla rohtoa ja tekemällä palkkasoturitehtäviä. Kapteenin tiedetään myös mielellään tuhoavan lastentarhoja kertoratapommituksilla.

Haluttu Stefan Marghos. Huomatkaa kylmä katse.

 

Imperiumin laivasto kehoittaa kaikkia kapinallismielisiä harkitsemaan haluavatko he olla yhteistyössä sotarikollisina pidettyjen Starstriderin miehistön kanssa. Aluksen kuljettama 'diplomaatti' on lähinnä ansioitunut uhkailemalla pienempiään.