Vomi Rashi, tutkiva toimittaja

 

Imar kulki tästä kolme viikkoa sitten. Aluksi minulle oli täysi mysteeri miten toimittaja hyppäsi useamman sektorin läpi, mutta minut piiritti joukko palkkasotureita kyseltyäni miehen perään. Minut vietiin varastoille jossa tapasin palkkasoturien johtajan Altra Ujps. Tummanpuhuva kuulapää ei ollut ihan iloinen kerrottuani että etsin toimittajan kontaktia, joka vei hänet Kirdo III:e. Minut pistettiin säkki päässä odottamaan sitten varastoon. Onneksi pojat olivat hyvällä tuulella, joten sain pitää henkeni. Imar oli kuulemma pelastanut Altran maineen vähän aika sitten Kirdonissa, joten hän oli velkaa. Kerrottuani miehen kadonneen tutkittuaan Imperiumin asioita Rseik-sektorilla Altra näytti tuumivalta ja kertoi sitten että mies pitäisi varmasti löytää sitten. Hän itse on todennäköisesti tulossa samaan suuntaan piakkoin. Voisin saada kyydin seuraavaan etappiin ja Altra lupasi antaa minulle erään kauppiaan nimen jonka hän antoi myös Imarille, jotta tämä pääsi Svivrenistä Tarooniin.

Kaapparikapteeni Altra Ujps jonka maineen toimittajamme jotenkin (?) pelasti

 

Altran alus, jonka miehistöä minua retuuttaneet Gamorreaanit ovat, Revan's Confidence oli menossa viemään rahtia Dravianin, joten pääsin Dravianin asemalle heidän mukanaan. Revan's Confidence on vanha hampaisiin asti aseistettu Marauder-luokan korvetti, jonka miehistö on hieman hämärän näköistä ei-ihmissakkia. Ryhmä näytti melkoisen vaaralliselta ja lentokansi oli täynnä kokoelmaa Z-95 headhuntereita, oudon näköisiä TIE ja BTL-A4 hävittäjiä.

 

Tämä ei ollut maksettu mainos, vaikka kapteeni esittelikin alusta mielellään, Hän kertoi että kun julkisuutta oli tullut niin sitä saa tuoda lisääkin. Tarjottuaan muutaman lasillisen Jumaa hytissään hän alkoi olla päihtynyt, jolloin kysyin tietysti aluksesta. Sen hän oli saanut melkein laillisesti käsiinsä Yhtiösektorilla, mutta toimet sen jälkeen. Altra esitteli minulle kaapparivaltakirjaa jonka Allianssi oli hänelle myöntänyt. Alus oli kuulemma kaapannut useita toimituksia reunamaailmoissa ja pamauttanut monia Imperiumin aluksia tuhkaksi – ainakin jos miestä uskotaan.

Sain käsityksen että Allianssin päästyä niskan päälle on kaapparitoiminta ollut hieman kiusallinen asia, jota on yritetty lakaista maton alle. Altralle annettiin mahdollisuus liittyä aluksensa mukana tulevaan Uuden Tasavallan laivastoon tai lopettaa toimensa Vapaiden planeettojen liiton suojeluksessa. Koska käskyjen seuraaminen ei ollut mieluisinta päättivät kaapparit ryhtyä vapaiksi yrittäjiksi!

Marauder-korvetti 'Revans Confidience'

Kysyessäni jatkosuunnitelmista hän hymyili ja kertoi aluksen suuntaavan Rseik-sektorille – siellä lienee palkkasoturieille töitä. Altra kertoi että Imperiumin kauppakomppanian hajoamisen jälkeen kaksi kauppahuonetta Chortoselta ja Nalrithialta ovat käyneet toistensa tukikohtien

ja omaisuuden kimppuun välttäen henkilökohteita. Kiista liittyy jotenkin Narithien pesäkuntaan ja samasta pesästä syntyneiden ryhmämieleen, johon Chortosien keksimä laite jotenkin vaikuttaa. Altra totesi että kyseessä saattaa olla silti pelkästään kiista monopoliasemasta kaupassa. Sektorissa tuotetaan paljon korkean teknologian tuotteita. Sitä kapteeni ei kertonut mille puolelle kaapparialus on asettumassa ja minulle jäi käsitys ettei hän kertonut kaikkea. Pitäköön salaisuutensa, ajattelin kun hoipuin punkkaani.

 

//Imperiumin opetuskanavan uusinta, Battle of Endor Revisited

http://www.youtube.com/watch?v=95Ntg5bBYJc

http://www.youtube.com/watch?v=rYSfPysGkkE //