//Borama

 

Toimittajaa: Hitsi Gur

Iskujoukot ottamassa avaruuskenttää haltuunsa. Osalla joukoista oli vanhanmalliset kypärät, jota sotilaat lupautuivat esittelemään.

 

Imperiumin iskujoukkoja on saapunut Boraman (Rseik-sektori) pääkaupunkiin tarkoituksenaan etsiä kumouksellisia kapinallisia,jotka soluttautuivat väkivaltaisesti aluelle muutama päivä sitten. Joukot ovat ottaneet avaruuskentät valvontaansa ja Rseik-turvallisuusyhtiön Levo-droidit ovat perustaneet tarkastuspisteitä eripuolelle kaupunkia. Tämä on kasvattanut jonoja ja saanut jotkut Nalrithiajajat hermostumaan jo muutenkin tiukassa ilmapiirissä. Palkkio pidätykseen johtavista vinkeistä on noussut jo 10,000 krediittiin. Imperiumin joukoissa on mukana myös 'Lightning'-patalioonan eliittisotilaita.

 

Imperiumin arvostelu on joillakin, etenkin Nalrithien, keskustelupalstoilla lisääntynyt. Pääasiassa keskustelupalstoilla on puhuttu Levo-drodien tuhoamisen oikeutuksesta ja planeetan tulevaisuudesta jos Uusi Tasavalta perustetaan. Kapinaliittohan on 'Uuden Tasavallan perustamisliitto', myöskin tunnettu nimellä 'Vapaiden planeettojen liitto.' Vaikka paikallisesti eivät imperiumin sotilaat ole syyllistyneet laittomuuksiin, on syvemmällä galaksissa tapahtuneet kansanmurhat Nalrithien mielestä suora syy miksi Boraman planeetan pitäisi irrottautua Imperiumin ohjaksista. Planeettan eri faktioiden johtajilta ja aatelisilta ei ole kuulunut kannanottoa, mutta me Chortoset tietysti kannatamme imperiumia jonka turvassa voisimme käydä kauppaa, suojassa ilkeiden ja rumien Nalrith-kaappareiden toiminnalta.

 

Ilkeä Nalirth-kaappari