Tutkiva toimittaja, Vomi Rashi

Olin siis aikaisemmin kirjoittanut että jäin rohtomafian klaanisoturien vangiksi. Näiden Sevarcosilta kotoisin olevien örmyjen kanssa keskustelu on ollut vaikeaa ja he ovat raahanneet minua kohti Rseik sektoria – ilmeisesti salakuljettajien reittejä sillä määränpäämme on Sloogareiden avaruus. Nämä avaruusetanat eivät ole koskaan viehättäneet minua. Olin vapaaehtoinen jalottelemaan ja hakemaan Sloogariassa jumaa kaupasta, mutta sikaniskaiset klaanisoturit eivät halunneet päästää minua ulos, joten kirjoitan tätä aluksessa sisällä.

Tervetuloa Sloogariaan! Lähde:Sloogarian mainostoimisto

Sloogarianilaiset ovat etanamorpheja ja heidän käsityksensä laista on huomattavasti rennompi kuin Rseikarien. Rodulla on myös tapana syödä ruokia jota muut pitävät pilaantuneina (kuten banthankakkaa). Sosiaalisina olentoina Sloogarit tykkäävät rupatella ja kertoa tarinoita, valitettavasti minä en päässyt kuulemaan niitä. Tällä hetkellä odotankin aluksen lähtöä kohti uloinpia horisontteja. Miehistöllä on joku hämäräsatama missä he haluvat käydä ennen etsintöjen aloittamista.

 

Lisäys! [+8:48]

Palava kylä Komton III  lähde:Toimittaja

Vietin epämukavat viisi tuntia matkalla Komtonin järjestelmään enkä saanut nukuttua yhtään (pahuksen jet lag). Määränpäässä Komnton III kuulin hälyä ja pääsin astelemaan ulos ihmettelemään tulipaloa Gogelvan kylässä. Monia sloogareita makasi ympärinsä, muutamilla oli aseet käsissä. Klaanisoturit etsivät eläviä ja auttoivat joitakin esiin raunioista. Alue oli saanut osakseen raskasta tulitusta ja kaikki eivät olleet päässeet suojaan. Kesti jonkin aikaa haastatella selvinneitä sloogareita, nämä kertoivat Imperiumin alusten ilmestyneen kiertoradalle ja tämän jälkeen taistelukävelijöitä alkoi lähestyä ja nämä lakaisivat äkillisessä hyökkäyksessä koko Gogelvan pois kartalta raskailla aseillaan. Syynä iskuun oli ilmeisesti rohdon salakuljetus planeetan kautta – tai mitäänhän paikalliset eivät myöntäneet, mutta kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Sain esiin jopa kuvan droidin muistista:

Drooni havaitsi AT-ST:n ennen varioutumistaan

Klaanilaiset etsivät Chortose-kauppaista nimeltä Kiva, ukko löytykin vähän karvat kärventyneenä mutta kunnossa. Ongelma oli kuulemma että Imperiumin iskujoukot veivät hänen serkkunsa Kasan vangiksi rohdon kaupasta syytettynä. Itse pidin hyvänä merkkinä ettei karvaturria teloitettu siinä paikalla, mutta klaanilaiset näyttivän olevan kovasti huolissaan. Käsitin että nämä voimanosoitukset ovat jonkinlainen kirurginen kampanja rohdonsalakuljettajia vastaan, mutta klaanilaiset näyttivän olevan sitä mieltä että hän olisi jossain sektorilla ja hänet haluttaisiin takaisin. Decuiranthissa oli kuulemma joku teehuone jossa asiaa voitaisiin pohtia tarkemmin. Kirjoitan lisää kun tiedän tarkemmin. Tähän mennessä Imperiumin törkeät ja täysin sumeilemattomat hyökkäykset ovat aiheuttaneet noin kahdensadan sloogarin kuoleman ja vielä useampien haavoittumisen.