Juuri saamamme tiedon mukaan Vapaiden Planeettojen Liiton laivasto-osasto on taistelussa tuntemattoman rodun laivaston kanssa. Aikaisemmin tässä kuussa kertoivat havainnoista viilissä avaruudessa, Terminuksen tuolla puolen. Galaktisissa koordinaateissa J21 oleva vähäpätöinen Kinooine-planeetta oli ensimäinen olentojen kohteesta ja paikalla laskettiin noin tuhat erikokoista alusta. Havainto on sikäli häkellyttävä että Kinooine on Hydianin väylän päässä ja sieltä on kohtuulliset hyperyhteydet Javinin ja Eridaun suuntaan.

 

Eridaun hallinnolta emme ole saaneet vastausta, Allianssin puhemies Mon Mothma kertoi kuitenkin että kaikki sotatoimet vapaita ja itsenäisiä planeettoja vastaan tarkoittavat selkeitä vastatoimia. Tähän mennessä kaikki sotatoimet ovat tapahtuneet joko itsenäisiä reunan ja keski-galaksin planeettoja tai Allianssin joukkoja vastaan.

 

Monet lukijat muistavat Ssi-Ruukien invaasion Bakurassa kaksi kuukautta takaperin, tuolloin Allianssin joukot pysäyttivät Tuntemattomasta Avaruudesta kotoisin olevan lajin etenemisen reunalle.

 


Kinoone Tuntemattomassa Avaruudessa