Taide


Naivisitis-tekninen piirtäminen, Sur-epärealismi ja Pseudokubismi ovat suosittuja taiteenaloja. Kuninkaallinen taidemuseo on kerännyt lähes sektorin parhaan valikoiman surrealistista taidetta.

Musiikki



Psykedeeliset ja raskaat soinnut kuten Bangrok ja Expel ovat suosittuja alaluokkien keskuudessa. Jizz-paikat vetävät keskiluokkaa ja klassinen viuluin ja harpuin soitettuna eetos vetoaa aateliin.

Nukketeatterit


Teatteri ja etenkin nukketeatteri ovat suosittuja etenkin alempikastisten keskuudessa. Pääkaupungissa on useita teattereita ja museo jossa on erään kuninkaan tilaaman teatterin 2,5 metrisiä nukkeja.

Hammasmanner

Hammasmanner on planeetan mannerlaattojen vaikutuksesta syntynyt teräväpiirteinen tuhansien kilometrien mittainen manner jonka eläimistö on muodostunut ankarista sääolosuhteiden takia omalaatuisiksi. Pohjois ja etelätuulet saattavat kasvaa hyvin korkeiksi ja blizzardit ovat vahvoja.

Steampunk-museo

Chortese keksintöjä ajalta, jolloin ensikohtaaminen Rseikhahrlien kanssa tapahtui. Lentolaitteita, höyrykoneita, kävelijöitä ja zeppeliinejä.

Tuhoalue

Imperiumin viimaikaiset pommitukset tuhosivat suuria alueita entistä metsäreservaattia. Alue on vasta saatu sammutettua ja aluetta tutkitaan vielä räjähtämättömistä ampumatarvikkeista. Tästä huolimatta alueelle järjestetään ryhmämatkoja ja jokainen osanottaja saa poseerata maahan törmänneen laskeutumisaluksen luona.