Levo-droidien lataaman kuvan rekonstruktio.

 

Levo-poliisidroideja on taas murhattu, tällä kertaa Corva Yagissa! Swoop-areenan halleja vartioinut Levo-droidi ammuttiin varkausyrityksessä, droidi ei nähnyt mistä laukaukset tulivat. Kun Levo-droidit tulivat paikalle oli Chortese-tallin ovi murrettu ja swoop pakeni paikalta. Paetessaan swoopista tiputettiin voimakas sotilastason lämpöräjähde joka tuhosi partioauton ja kaksi paikalle tullutta Levoa. Levo-lainvalvontayksikön etäpäätteelle ladatuista kuvista saatiin jonkinlainen käsitys tapahtuneesta; Tekijästä saatiin vain nopa kuvaus ja kauko-objektiivin leikkaus. Hän oli ilmeisesti tuntenut alueen ja kameroiden paikat sillä swoop-hallien kameroiden haaviin hän ei jäänyt. Epäilty on 30-40 vuotias, mieshenkilö jolla on hieman pidemmät vaaleat hiukset ja korkeutta noin 1,85+.

Kauko-objektiivin ottama kuva ei ole Levojen sensoreita parempi.

 

Swooppia ei havaittu enää kaupungissa joten virkavalta epäilee että se on piilotettu johonkin lähelle.

Paikallinen virkavalta ja imperiumin osastot ovat sulkeneet avaruuskentän kaikelta liikenteeltä. Kansalaiset ovat esittäneet epäilyjä että Boramassa tavatut poliisintappaja-kapinalliset ovat soluttautuneet läheiseen Corva Yagiin. Laivasto on vakuuttanut että lisää aluksia saapuu myös valvomaan etsintöjä.

 

Vaikka poliisi on vaitonainen sai uutisemme tietoa että Chortese-swooptalli jolta menopeli varastettiin, voitti jokamieskisan aikaisemmin samana päivänä. Allasjuhlista  tavoittamamme patriarkka Kuu Shon kommentoi että "iskun takana ovat todennäköisesti Nalrith-kilpailijat, jotka kyllä tiedetään. Tätä he tulevat vielä katumaan."


Ovatko swoop-kisat muuttumassa väkivaltaisemmiksi?

 

Kipailun jälkeen virkavalta otti vangiksi kilpa-ajaja Gilian Keiko-sho, jonka swoopista löydettiin kilpailun jälkeen piilotettuna blaster-pistooli. ”Palkkasoturina” tunnetun kilpailija Vrei Dragoonin swoopia ammuttiin kesken kisan ja tätä seuranneessa ulosajossa swoop romuttui pahoin. Dragoon selvisi kiitos hätäsuojakentän.

Tavoitimme moottori-urheilukomissaari Tan Rotorin allasbileistä. Hän kertoi että tarkastuksia tullaan tehostamaan lähitulevaisuudessa. ”Emme ole muuttamassa swoop-kisoja Huttien avaruuden Pod-kisojen suuntaan, en pidä sitä hyvänä urheiluna että katsojat – tai kukaan muu saa ammuskella radalle.”

 

Poliisimurhista virkavalta on ollut myös vaitonainen, mutta poliiskomentaja on todennut että ”toisin kuin Boramassa, Corva Yagissa tällaiset tappajat otetaan kiinni tehokkaaasti”.

 

Nyt kirjakaupoissa!