Olemme kaikki kuulleet ”salaliittoteorian” ensimmäisen Kuolontähden hyökkäyksestä. Siinä Luke Skywalker muutaman kapinallisen kanssa hyökkää tyhmästi maailmankaikkeuden vahvinta ja parhaiten puolustetu asemaa vastaan. Yksi miljoonasta-laukaus ei pelkästään vaurioita, vaan tuhoaa tämän massiivisen taisteluaseman.     

 

Monille kuten minulle on syötetty tämä tarina, mutta kun katsoin videon tuntui että kaikki ei ollut kuin pitäisi. Tästä alkoi totuuden metsästys. Kuten monet kansalaiset haluaisin vastauksen moneen kysymykseen, oliko Imperiumin hallitus liian epäpätevä estääkseen muutamaa nerf-paimenta tuhoamasta arvokkainta taisteluasemaansa. Vai salataanko meiltä jotain? Kuka hyökkäsi ja miksi?  

Alla on tiivistelmä kirjastani ”Epämiellyttäviä kysymyksiä: Analyysi Kuolontähden hyökkäyksestä?”. Todisteiden perusteella epäilen meidän kaikkien olevan uhreja suuressa huijauksessa.

 

The cover of Uncomfortable Questions: An Analysis of the Death Star Attack

 

1) Miten kourallinen kapinallisten hävittäjiä saattoi läpäistä taisteluaseman puolustuksen, jotka oli suuunniteltu torjumaan laivastoja ja tuhoamaan planeettoja?

   


Kuvat yllä näyttävät kuolontähden puolustuksista. Estettinkö niitä toimimasta?

   

2)Miksi suurmoffi Tarkin kieltäytyi lähettämästä aseman TIE-hävittäjiä avaruuteen ennenkuin oli liian myöhäistä. Toimiko hän käskyjen mukaan olla ampumatta kapinallisia alas?

3) Miksi kapinallislentäjän jonka väitetään tuhonneen kuolontähti, kerrotaan olleen kuolontähdellä päiviä tai tunteja ennen hyökkäystä. Annettiinko hänen paeta ja miksi henkilöiden jotka olivat pukeutuneet iskusotilaiden uniformuihin nähtiin auttavan häntä?

4) Miksi virallista tutkimusta ei ole tehty lordi Darth Vaderista, toiseksi korkea-arvoisimmasta imperiumin virkamiehestä, joka on itseasiassa kuolontähden tuhonneen lentäjän isä?


Miksi Lordi Vader ei pidättänyt kapinallisia?

5)Miksi Lordi Vader rikkoi kaikkia protokollasääntöjä lähteäkseen henkilökohtaisesti lennolle heikolla TIE-hävittäjällä. Tämä sijoitti sopivasti Lordi Vaderin ulos kuolontähdestä kun se tuhottiin ja hän pääsi kapinallisten laivastoa oudon helposti karkuun. Miksi Lordi Vader lensi karkuun kuolontähdeltä, tiesikö hän jotain mitä muut eivät?

Taisteluvideossa Lordi Vader selkeästi sanoo ”Olet nyt minun” ja ampuu kaksi laukausta. Nuo laukaukset eivät ikinä osu – mihinkään. Ne oli vain lisätty viralliseen videoon jotta näyttäisi että Lordi Vader edes yrittää taistella poikaansa vastaan

 


Taistelukamera näyttää yksinäisen kapinallishävittäjän Vaderin tähtäimessä mutta tämä ei ammu
 

6) Nerf-paimenet voittavat fysiikan lain. Kuinka kukaan lentäjä voi ampua ohjuksen kahden metrin levyiseen tunneliin, kuinka kukaan kouluttamaton lentäjä, jonka ansioluettelossa on 'womp-rottien ampuminen' voi saavuttaa tuollaisen? Tämä laukaus on väitetysti ”mahdoton ilman tietokonetta”, lisätodisteiden valossa näyttää siltä että lentäjä joka ampui ohjuksen oli kytkenyt taistelutietokoneen pois päältä. Kuinka ohjus pystyi tekemään käännöksen tunnelin suulla? Fysiikan lakien mukaan kappaleet pyrkivät liikkumaan eteenpäin, eikä sivuille. Fysiikan lait eivät ilmeisesti päteneet pakoputken luona – pakoputkesta kun yleensä tulee ainetta ulos eikä sisään. Kaareva lentorata voi olla selityksenä, mutta miksi tuhoon johtaneita syitä ei ole tutkittu?

 

Taktisen tietokoneen kuvaa:

 






Maaginen ohjus-teoria

 

7) Miksi droideja, jotka toivat kuolontähden suunnitelmat kapinallisille, ei ole tutkittu. Nämä droidit on Lordi Vader itse omistanut, ja suunnitelmat löysi Vaderin väitetty poika, sama lentäjä joka tuhosi kuolontähden. Todistusaineiston mukaan droidit osti eräs Ben Kenobi, joka on tietojen mukaan ollut menneisyydessä Darth Vaderin opettaja! Koska näin monta henkilökohtaista yhteyttä on, onko ihme että hallintoa voidaan epäillä salaliitosta?

 

  8) Kuinka yksi ohjus voi tuhota pienen kuun kokoisen taisteluaseman? Yksi ohjus ei ole missään, koskaan, tuhonnut kerralla pienempää taistelulaivaan. Lisäksi kuvanauhan analyysi paljastaa kuolontähden viimeisillä hetkillä sarjan pieniä räjähdyksiä sen pinnalla, ennen suurta räjähdystä! Eikö tämä kerro enemmänkin strategisesti sijoitetuista räjähteistä kuin yhdestä ohjuksesta? 

 

Kuinka yksi ohjus voi aiheuttaa näin suuren räjähdyksen?

 

 

 
9) Ennen Kuolontähden tuhoutumista salakuljettaja Han Sololle oli annettu suuria summia rahaa. Taistelun aikana Sololla oli mahdollisuus ampua minkä tahansa Skywalkeria jahtaavista hävittäjistä, mutta hän päätti olla ampumatta Darth Vaderin alusta, joka oli valmiina ampumaan Skywalkerin X-siipisen alas. Bespinissä taas Han Solo nähtiin nauttivan illallista Darth Vaderin kanssa. Solon alus nähtiin myös lentävän toisen kuolontähden sisään hetkiä ennen sen tuhoutumista. Käytettiinkö rahoja Darth Vaderin lahjomiseen, jotta tämä salamurhaisi Keisari Palpatinen. Näkikö kukaan muu kuin Vader ja Skywalker keisarin kuolevan?

10) Tehtävän jälkeen Luke Skywalker kertoi että Obi Wan kertoi häntä sammuttamaan tähtäystietokoneensa. Virallisen tarinan mukaan Obi Wan jäi kiinni sabotoidessaan Kuolontähteä ja tuli lordi Vaderin surmaamaksi. Hänen väitetty kuolemansa sijoittaa hänet vapaaksi poistua kuolontähdeltä ennen räjähdyksiä. Ainoa todiste kuolemasta oli vain Jedi-kaapu, joka näkyy turvakameroissa. Endorista on myös tullut raportteja jonka mukaan Obi Wan ja Yoda ovat nähty heidän väitetyn kuolemansa JÄLKEEN. Kuka muu kuin Imperiumi voi lavastaa heidän kuolemansa?

 

11) Lordi Vader teloitti upseerin joka tyhmäili Hothissa. Sitten hän käski upseereja lamauttamaan Millenium Falconin hypermoottorin. Kapinalliset pääsivät pakoon käyttäen lamautettua hypermoottoria! Miksi upseeria joka oli vastuussa hyperajon lamauttamisesta ei teloitettu tai minkäänlaista kurinpidollista rangaistusta annettu? Miksi vain hyperajon lamauttamista yritettiin, eikä koko aluksen?

12) Miksi Tatoiinen yläpuolella Tähtihävittäjän kapteeni ei suostunut ampumaan pakokapselia jossa droidit kuljettivat Kuolontähden piirrustuksia. Virallisen tarinan mukaan hän ei havainnut elämänmuotoja kapselissa, ja väitti pakokapselin laukaisua vikalaukaisuksi. Oliko hän pakokapseleiden asiantuntia?

 

Voiko tämä kaikki olla sattumanvaraisuutta ja epäpätevyyttä? EI VOI!

 

Minkälainen ryhmittymä Imperiumissa voisi haluta tuhota kuolontähden kaltaisen superaseen? Onko tarkoituksena ollut perustella sotatoimien laajentaminen reunalle, hyökkäykset Hothiin ja muille planeetoille? Tai jopa uskonnollisen Sith-aatteen levittäminen reunalle? Nämä teoriat ovat uskottavampia kuin 'virallinen totuus'.

Ainoa tapa millä totuus selviää on vedota virkavaltaan jotta Imperiumin eliitin teot saataisiin valoon. Äänestäkää Gunganien kenraali Jar Jar Binks senaattoriksi.

 

 

 

 

Lahjoittakaa nyt ”Jar Jar Binks senaattoriksi”-kampanjaan ja ostakaa ”Totuus Kuolontähdestä”-kirja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totuus Kuolontähdestä”

nyt saatavilla kaupoista

 

 

 

 

(perustuu: http://www.debunking911.com/questions.htm)