Vastikään Rseik-yhtiö on paljastanut tietoja jonka mukaan Kapteeni Zerb Noxin komentama Chortosien 'Armed Merchant Cruiser' ”Pommisammakko” joutui hyökkäyksen kohteeksi. Rseik turvallisuusyhtiö sai tuolloin yhteydenoton ”Starstrideriksi” itseään nimittävältä Vapaiden Planeettojen Liiton alukselta. Syy miksi asia pidettiin julkisuudesta pois pitkään oli 40 ruumiin löytäminen avaruudesta.

Syytteessä oleva aluksen kapteeni Zerb väitti antamassaan videohaastattelussa että ”Starstriderin” varakapteeni paljasti epäsuorasti että alus ei ollut Allianssin vaan Imperiumin. ”Starstriderin” kapteeni oli varakapteenin mukaan myös poissa toltaltaan, eli hullu. Zerbin lisäksi löydettiin pelastuskapseleista myös kaksi teknikkoa jotka kertoivat epäinhimillisestä kohtelusta ja seisottamisesta lentokannella.

Tutkimukset paljastivat että Starstriderin miehistö valtasi AMC:n ja heitti ensiksi haavoittuneet avaruuteen, sitten kuulusteli miehistöä omalla aluksellaan ja teloitti osan miehistöstä. Loput heitettiin avaruuteen kun heidät oli ensiksi pakotettu siivoamaan teloituksen jäljet.

Pelastustyöntekijät kohtasivat järkyttäviä näkyjä asteroidikentässä

 

Alueelta löydettiin useita Y-wing hävittäjiin kuuluneita sirpaleita ja räjähtäneitä rahtikontteja. Rseik turvallisuusyhtiö ei halunnut kommentoida räjähtäneiden rahtikonttien sisältöä vedoten salassapitovelvollisuuteen. Nimetön lähteemme yhtiön hallinnosta kertoi konteista löytyneen imperiumin aseita ja jalkaväen haarniskoja – sekä näiden käyttäjiä kuolleena. Nalritheille kuulunut YT-1300 rahtialus havaittiin asteroidikentässä pelastuspartion saapuessa, mutta tämä kaikkosi paikalta nopeasti. Rahtialuksen omistajat on etsintäkuulutettu ja heitä haetaan kuultavaksi, mutta tähän mennessä ei tapahtumien silminnäköijöitä ole saatu kiinni.

Mitä tästä kaikesta voidaan päätellä? Rseik yhtiö on todennut AMC:n kapteenin syyllistyneen kapparitoimintaan Nalritheja vastaan. Myös ”Starstrider” aluksen toiminta on noussut julkisuuteen ja Allianssin jäseniä, mm. pahamaineiselta Hak Tuffinelta toivotaan lausuntoa tapahtumista. Tälläiset perustellut syytteet ovat suuri tarha Allianssin maineessa ja monet Rseik lakimiehet ovat vaatineet Starstriderin toimien lopettamista laittomina. Jos taas Imperiumi pelaa likaista peliä on Rseik turvallisuusyhtiö pyytänyt selvitystä näiden toimista ja esitetyistä väitteistä taas kerran turhaan.

 

 

 

osta osta osta!